B-Kurunga

 

B-KurungaB-Kurunga — simbiotisko probiotiķu un cinka komplekss zarnu trakta mikrofloras atjaunošanai, gremošanas uzlabošanai un imunitātes stiprināšanai.

Gadu simtiem un tūkstošiem ilgi cilvēki pievērsa uzmanību tam, kā ēdiens ietekmē organismu; un saglabāja ne tikai garšīgas un viegli pagatavojamas ēdienu receptes; bet arī tādas, kas labvēlīgi ietekmēja labsajūtu un palīdzēja saglabāt veselību apstākļos, kas ir tālu no mūsdienu komfortablās dzīves. Viena no šīm kategorijām bija skābpiena dzērieni. Ziemeļu un Vidusāzijas tautu uzturs galvenokārt sastāvēja no dzīvnieku izcelsmes produktiem: gaļas un piena produktiem, kuru regulāra lietošana provocēja daudzus nepatīkamus procesus kuņģa-zarnu traktā, piemēram, pūšanas un rūgšanas procesus, kas negatīvi ietekmē zarnu mikrofloru.

Gadsimtu laikā Vidusāzijas un Ziemeļāzijas iedzīvotāji uz kurungas bāzes gatavoja skābpiena dzērienu, kas uzlaboja gremošanu un stiprināja imunitāti vienveidīga uztura un klejotāju dzīves apstākļos.

Īpašības

  • stiprina imūnsistēmu un normalizē vielmaiņas procesus organismā;
  • atjauno kuņģa-zarnu trakta mikrofloru, uzlabo gremošanu un barību vielu asimilāciju;
  • mazina smaguma sajūtu un vēdera pūšanos;
  • pozitīvi ietekmē imūnsistēmu.

Aktīvo komponenšu darbība

B-Kurunga: probiotiķi + cinks:

  • Kurunga — simbiotisks dabīgas izcelsmes probiotisko kultūru koncentrāts;
  • Cinks — svarīgs mikroelements imūnsistēmas nostiprināšanai.

Probiotiskās kultūras – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus labvēlīgi ietekmē gremošanas trakta mikrofloras sastāvu un bioloģisko aktivitāti, stimulē interferona (galvenā organisma aizsargājošā proteīna) izstrādi. Acidofīlās un bulgāru nūjiņas tiek uzskatītas par labāko pretnovecošanās līdzekli, tās palīdz uzlabot kuņģa-zarnu trakta darbību un gremošanu, novērš alerģiskas reakcijas un intoksikāciju, veicina imunitātes stiprināšanu.

Cinks palīdz hormonu līmeņa uzturēšanā un izstrādē, ietilpst vairāk nekā 300 enzīmu sastāvā, spēlē galveno lomu DNS izstrādē un šūnu dalīšanās procesā, uztur skābju-sārmu līdzsvaru, palielina organisma pretošanos un pāatrina bojāto audu dzīšanas procesu.

Sastāvs

Mikroorganismi-probiotiķi (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), ne mazāk kā 1х107 КОЕ/g, 599.25 mg (daudzums uz 1 tableti)

Cinks (cinka oksīds) 0.6 mg (daudzums uz 1 tableti)

Lietošana

Ieteicams lietot katru dienu starp visām ēdienreizēm 4 – 6 tabletes (1-2 stundas pēc ēšanas un apmēram 30 minūtes vai 1 stundu pirms ēdienreizes).

Var nosūkāt 2 tabletes no rīta tukšā dūšā pēc silta Coral-Mine ūdens izdzeršanas, pirms pusdienām 2 tabletes un 2 – 3 tabletes pirms gulētiešanas.

Sazinoties ar mums, Jūs varat saņemt individuālu nutriciologa konsultāciju par produkta lietošanu. Produkta iegāde iespējama ar speciālu atlaižu karti (reģistrācijas bez maksas šeit).

Pēc reģistrācijas jums tiks piešķirts atlaižu kartes Nr., kuru nosaucot Jums tiks piemērota 20% atlaide (neierobežotā laika periodā) visiem produktiem, iepērkoties kādā no Coral Club veikaliem vai internetā.