Assimilator

 

No fizioloģiskā viedokļa pārtika ir pamats, kas nodrošina organismu ar nepieciešamām olbaltumvielām, taukiem un ogļhidrātiem. Visu orgānu un audu nodrošināšana ar uzturvielām garantē organisma pareizo darbību, un tātad veselību. Lai to panāktu, ēdienam jābūt sagremotam un asimilētam mūsu organismā, un šis process notiek tikai ar fermentu līdzdalību. Neatkarīgi no pārtikas veselīguma un kvalitātes, ja trūkst fermenti, tā nebūs pilnvērtīgi pārstrādāta un sagremota, un organisma šūnas nesaņems pietiekošu barības vielu daudzumu.

Šajā gadījumā labākais risinājums ir dabīgs produkts Asimilators, kura sastāvā ir augu izcelsmes fermenti. Tas uzlabo gremošanu un stiprina imunitāti. Atjauno galvenos gremošanas fermentus, kuri veicina olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu pārstrādi kuņģa-zarnu traktā, deficītu.

Asimilatora aktīvo komponentu iedarbība

Proteāze aktīvi darbojas kuņģa sulā un sašķel olbaltumvielas līdz aminoskābēm.

Amilāze sāk sašķelt ogļhidrātus jau mutes dobumā, izdaloties kopā ar siekalām. Ar tās līdzdalību ciete tiek sašķelta līdz glikozei. Pēc tam kuņģī un divpadsmitpirkstu zarnā, kur darbojas kuņģa sulas un aizkuņģa dziedzera fermenti, tiek sagremotas olbaltumvielas un tauki.

Laktāze – ir tievo zarnu ferments, kas sašķel laktozi (piena cukuru), kas ir piena produktu sastāvā, šis ferments ir svarīgs gremošanas sistēmas veselībai.

Celulāze ir ferments, kuru cilvēka gremošanas sistēma nevar sintezēt. Tas ir nepieciešams, lai sagremotu šķiedrvielas (celulozi). Tas aktīvi sašķeļ celulozi (šķiedrvielas) un veido no tās glikozi. Celulāze palielina graudaugu, augļu un daŗzeņu uzturvērtību.

Lipāze – ir ferments, kuru sintezē aizkuņģa dziedzeris taukus šķelšanai. Aktīvajā formā lipāze izdalās divpadsmitpirkstu zarnā, kur sašķel pārtikas taukus līdz glicerīnam un taukskābēm.

Papaīns ir «augu pepsīns» no papaijas, šis ferments palīdz sagremot olbaltumvielu pārtiku. Atšķirībā no pepsīna, papaīns ir aktīvs skābā, neitrālā un sārmainā vidē, t.i. pie jebkur kuņģa sulas pH.

Bromelaīns – ir ferments no ananāsu koku stumbra, fermentam piemīt proteolītiskā aktivitāte un pretiekaisuma iedarbība.

A vitamīns ir antioksidants, kas stiprina organisma spējas pretoties infekcijam, spēlē svarīgu lomu šūnu imunitātē, piedalās tauku vielmaiņā un aizsargā kuņģa-zarnu gļotādu.

D vitamīns regulē kalcija un fosfora vielmaiņu un paielina zarnu trakta sieniņu caurlaidību labākai uzturvielu absorbcijai gremošanas traktā.

Asimilators veicina:

  • gremošanas uzlabošanos, augu un dzīvnieku izcelsmes barības asimilāciju,
  • meteorisma un smaguma sajūtas samazināšanos;
  • šūnu apgādi ar barības vielām;
  • organisma imunitātes paaugstināšanos;
  • holesterīna pangu novēršanu;
  • atvieglo stāvokli žultakmeņu un nierakmeņu slimību gadījumos.

Sastāvs

Amilāze 8000 vien., Proteāze 30 000 vien., Laktāze 400 vien., Celulāze 200 vien., maltāze 150 vien., Lipāze 50 vien., Papaīns 600 000 vien., Bromelaīns 300 000 vien., vitamīns A 1000 IU, vitamīns D 200 IU, sasmalcināts korallis, papildus komponenti.

Lietošana

Lietot pa 1-2 kapsulām ēšanas laikā. Cilvēkiem ar kuņģa čūlu, var izsaukt diskomfortu.

Sazināties ar mums >>

Sazinoties ar mums, Jūs varat saņemt individuālu nutriciologa konsultāciju par produkta lietošanu.

Produktu iegāde iespējama ar speciālu atlaižu karti (reģistrācija bez maksas šeit). Pēc reģistrācijas jums tiks piešķirts atlaižu kartes Nr., kuru nosaucot jums tiks piemērota 20% atlaide (neierobežotā laika periodā) visiem produktiem, iepērkoties kādā no Coral Club veikaliem vai internetā.