Mikrohidrīns

 

Nopirkt MicrohydrinMicrohydrin

Kods: 1544

Uztura bagātinātājs Mikrohidrins veicina organisma vispārēju veselī­bas stāvokļa nostiprināšanu, efektī­vu uzturvielu asimilāciju, bagātina uzturu ar papildus minerālvielām.

Mikrohidrīns – tas ir spēcīgs antioksidants, kas neitralizē un padara nekaitīgus brīvos radikāļus, kuri veidojas organismā tā dzīvības procesu rezultātā. Brīvo radikāļu skaits palielinās lietojot treknu uzturu, cukuru, kā arī nokļūstot organismā toksiskām ķīmiskām vielām.

Mikrohidrīns uzlabo starpšūnu bioloģisko vidi raksturojošos rādītā­jus: pH, virsmas spraigumu, impulsu vadāmību, tam piemīt antibakteriāla aktivitāte.

 Katra Mikrohidrīna kapsula satur ar ūdeņradi bagātinātu silīciju, t.i. silīcija savienojumu ar ūdeņraža atomiem, kas ir modificēts tā, ka uz ārējā apvalka orbītas atrodas vāji saistīti papildus elektroni. Šis elektrons viegli tiek atdots brīvo radikāļu neitralizācijai. Šī ir vienīgā antioksidanta forma, kas pati atdodot elektronu nepārvēršas par brīvo radikāli, bet sadalās par asimilē­jamām minerālvielām – silīciju, kāliju, magniju, ūdeņradi un ūdeni.

Mikrohidrīns spēj strukturizēt ūdeni un organisma šķidrumus, tas samazina ūdens virsmas spraigumu, padarot to bioloģiski asimilējamāku, veicinot ātrāku šūnu hidratāciju, kas ir svarīgi šūnu funkcionēšanas uzla­bošanā. Tāpēc produkts ir iekšējās enerģijas ražošanas stimulators, šī enerģija veicina organisma atjauno­šanos un palēnina novecošanās procesus.

Mikrohidrīns ir viens no visspēcīgākajiem no šodien pazīstamajiem antioksidantiem, kas neitralizē un padara nekaitigus brīvos radikāļus, kuri izveidojās organismā.

Mikrohidrīns uzlabo  šūnu ieskaujošo bioloģisko vielu raksturojumu,- pH līmeni, virsmu spriegumu un vadamību.

Mikrohidrīns veicina:

  • vispārēju veselības nostiprināšanu;
  • pilnīgāku barības vielu izmantošanu;
  • paaugstina tonusu;
  • palielina organisma eneģētiskās rezerves;
  • stimulē garīgās spējas;
  • aizkavē organisma novecošanas procesus;
  • novērš brīvo radikālu izraisītos traucējumus, pat daudzu hronisku slimību attīstību.

Mikrohidrīnam piemīt pretvīrusu un antibakteriāla iedarbība.

Iepakojums: 60 kapsulas.

Sastāvs: viena kapsula satur 250 mg Flanagana mikroklasterus, rīsu miltus un  rīsu eļļu.

Mikrohridīna vēsture

 Pirms 15 gadiem pazīstamais zinātnieks dr.Flanagans radīja mikroklasterus – negatīvi lādētus koloidus, izveidotus no pārtikā lietojamiem minerāliem, kas uzlabo starpaudu šķidruma īpašības.Vēlāk dr.Flanagans atklāja veidu, kā iegūt vēl iedarbīgākus mikroklasterus, bagātinot tos ar ūdeņradi un iegūstot papildus elektronu. Tika izveidots spēcīgs antioksidants – Mikrohridīns, kas satur vairāk elektronu salīdzinot ar citiem antioksidantiem. Mikrohidrīns organismā sadalās – silīcijā, kālijā, magnijā, ūdeņradī un ūdenī.

  Brīvie radikāļi un antioksidanti 

 Brīvie radikāļi ir nestabīlas molekulas, kas veidojās cilvēka organismā no nesabalansēta uztura, stresa, pesticīdiem, apkārtējās vides piesārņojuma, elektriskā lauka no dažādu sadzīves tehnikas ierīcēm un arī dabiskiem organisma bioloģiskiem procesiem dzīves gaitā. Organismā brīvie radikāļi pievienojas stabilai molekulai, atņem tai elektronu un tāda veidā pārvērš stabilo molekulu par brīvo radikāli. Šī nepārtraukta ķēdes reakcija bojā šūnas, attīstas slimības un priekšlaicīgas deģeratīvas izmaiņas.

Palielinoties brīvo radikāļu skaitam iespējami vairāk nekā 80 veselības traucējumu veidi .

Antioksidanti neitralizē brīvos radikāļus, atdodot tiem vienu savu elektronu. Taču paši  kļūst par brīviem radikāļiem jau ar vājākām īpašībām un arī vēlas atgūt pazaudēto elektronu.

Tāpēc Jūsu organismam nepieciešams superantioksidants.  Pateicoties zinātnes atklājumiem šāds antioksidants  ir un viņa radīšana ir liels solis veselības aizsardzības jomā.

 Kā šis zinātnes atklājums palīdzēs Jums? 

Parasti Jūs uzturā lietojat papildus antioksidantus – vitamīnus C, E, beta-karotīnu, selēnu un oligomēros proanantocianīdus (iegūti no vīnogu sēkliņām un priežu mizas). Šie lielmolekulu savienojumi,neskatoties uz to izmēriem, atdot tikai vienu elektronu.

Dr.P.Flanagans, mēģinot radīt spēcīgu un koncentrētu antioksidantu, izanalizēja visus ķīmiskos elementus un secināja, ka vismazākais un visizplatītākais elements – ūdeņradis var kļūt par pašu koncentrētā antioksidanta enerģijas avotu.

Katra mikrohidrīna kapsula satur 250 mg ar ūdeņradi bagātinātu silicija oksīdu, t.i.silicija oksīda un ūdeņraža atomi modificēti tā, ka satur vāji piesaistītu papildus elektronu. Šis elektrons viegli pievienojas brīvajiem radikāļiem un tos neitralizē. Katra mikrohidrīna kapsula satur  vairākus tūkstošus elektronu, jo ūdeņradis ir vissīkākais no zināmajiem ķīmiskajiem elementiem.

Mikrohridīns pašlaik ir vienīgais zināmais antioksidants, kurš, zaudējot elektronu, nepārvēršas brīvajā radikālī.

Labvēlīgā ietekme uz Jūsu organismu.

Par bioloģisko vidi sauc šķidro vidi, kurā dzīvo šūnas. To raksturo četras īpašības:

  • pH – skābju-sārmju līdzsvara rādītājs,kas norāda uz  ūdeņraža enerģiju un tā aktivitāti šķidrā vidē.

Mūsdienās daudziem cilvēkiem organismā vide ir pārāk skāba, jo notiek nepareiza pārtikas produktu savienošana, tiek lietoti tikai pārstrādāti pārtikas produkti , stresi, piesārņota apkārtējā vide. Mikrohidrīns padara starpšūnu šķidrumu sārmaināku. Tiek uzskatīts, ka sārmaina vide atšķirībā no skābas aizkavē audu bojāšanos, novecošanas procesu un slimības izraisītāju attīstību.

  • oksidēšanās reducēšanās potenciāls (ORP). Plus zīme (+) nozīmē oksidēšanos bez elektronu klātbūtnes. Mīnus zīme (-) nozīmē oksidēšanās procesa atjaunošanos un elektronu klātbūtni. Mikrohidrīns piegādā organismam lielu daudzumu elektronu un līdz ar to piešķir Jūsu uzturam antioksidanta īpašības.
  • virsmas spraigums. Dzeramais ūdens no ūdenskrāna atšķirās no ūdens organismā, kas  apņem audus un šūnas. Ūdenskrāna ūdens virsmas spraigums 73 dini. Mikrohidrīns samazina šķidruma spraigumu līdz 45 diniem (cilvēka šūnu šķidruma spraigums). Tas atvieglo barības vielu nogādāšanu tieši šūnās un veicina toksīnu izdalīšanu no organisma.
  • Elektrības vadāmība. Miljardiem organisma šūnu dzīvības uzturēšanai savstarpēji apmainās ar informāciju. Šī sarežģītā komunikācijas sistēma darbojas ar elektronu palīdzību. Elektroni organismā nevar pārvietoties bez ūdeņraža palīdzības. Mikrohidrīns ar negatīvi uzlādētiem ūdeņraža joniem ir avots, kas piegādā organismam elektronus, kuri nepieciešami, lai noritētu informācijas apmaiņa šūnu līmenī.

 Elektrometrs.

Ierīces elektronu daudzuma noteikšanai pārtikas produktos un ūdenī izmanto jau vairāk kā 100 gadus.  Pirmo šādu aparātu izgudroja 1850. gados profesors Klods Vincents Francijā.

Elektrometrs nosaka pH līmeni un ORP.

  1. pH raksturo ūdeņraža enerģiju un aktivitāti šķidrumā.

Mērījumu skala sadalīta 14 iedaļās:

  • no 0 (skāba vide) līdz 14 (sārmaina vide);
  • 7 (neitrāla vide).

Visbīstamākās baktērijas un vīrusi vairojas skābā vidē, tāpēc lai organismā saglabātos līdzsvars, svarīgi lietot uzturā vairāk sārmainu produktu.

        2.  Oksidēšanās reducēšanās potenciāls (OPA). Rāda elektronu skaitu un enerģētisko potenciālu šķidrumā. Mērījuma skala milivoltos (mV).  

Sazināties ar mums >>

Produktu iegāde iespējama ar speciālu atlaižu karti (reģistrācija bez maksas šeit).

Pēc reģistrācijas jums tiks piešķirts  atlaižu kartes  Nr., kuru nosaucot jums tiks piemērota 20% atlaide (neierobežotā laika periodā)  visiem produktiem, iepērkoties kādā no Coral Club veikaliem vai internetā.

Coral Club veikalu tīklu karte šeit